ΘΕΡΜΟ-ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 13 - ΧΑΪΔΑΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.: 210-544 68 71
FAX: 210-544 68 71
ΚΙΝ: 6944370514 - 6972805625
 
 
Μενού πλοήγησης
 
   

 

 

Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις ανάμεσα στα άλλα εξυπηρετούν ανάγκες υγιεινής και καθαριότητας. Είδη υγιεινής στα υδραυλικά ονομάζουμε τις λεκάνες τους νιπτήρες  τις μπανιέρες τα πηγόλουτρα ( μπιντέ ) νεροχύτες βρύσες κλπ.. Δηλαδή τα αντικείμενα που μεσολαβούν στην χρήση των εγκαταστάσεων. Η σωστή εγκατάσταση και επιλογή των ειδών υγιεινής συμβάλει στην πραγματοποίηση του στόχου που το όνομα τους προδίδει. Γιατί μία κακοτοποθετημένη μπανιέρα ή λεκάνη που έχει διαρροή νερού στο δάπεδο συμβάλει στην αναπαραγωγή και διατήρηση μολυσματικών παραγόντων  στον χώρο. Καλό θα ήταν να αντικαθιστούσαμε κάθε δύο τρία χρόνια τις λεκάνες και κάθε έτος τα καθίσματα των . Όπως και τα σιφώνια στους νεροχύτες και στους νιπτήρες και όχι να βλέπουμε λεκάνες 20 και 30 και 40 ετών, σε κατοικίες σε δημόσια κτίρια ξενοδοχεία κλπ  από την στιγμή που το πουρί των αλάτων του νερού έχει κάνει την επιφάνεια της λεκάνης πορώδη και εστία μικροβίων.


Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση των υδραυλικών στο μπάνιο την κουζίνα στο wc .

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση των ειδών υγιεινής  στο μπάνιο την κουζίνα στο wc .

Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση της μπανιέρας  απλής με καμπίνα ή με υδρομασάζ Jacuzzi,  του νιπτήρα της λεκάνης - καζανάκι .

Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του νεροχύτη της   κουζίνας.

 Αναλαμβάνουμε την επισκευή ή αντικατάσταση της μπαταρίας του νιπτήρα της μπαταρίας της μπανιέρας και της μπαταρίας της κουζίνας.

Αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε  το καζανάκι κάθε τύπου εντοιχισμένο, πορσελάνης ή πλαστικό.

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση ηλιακών και ηλεκτρικών θερμοσιφώνων.

Αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε   και να συντηρήσουμε  τον θερμοσίφωνα.

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση και σύνδεση του πλυντηρίου  πιάτων τ του πλυντηρίου ρούχων και του απορροφητήρα της κουζίνας  καθώς και επισκευή διαρροών τους..